Monday, May 18, 2015

Omega Guard Terbaik Untuk Kanak-kanak

Omega Guard adalah salah satu daripada vitamin/suplemen yang disyorkan untuk anak-anak kita. Anda boleh mula memberikan Omega Guard kepada anak-anak seawal usia mereka setahun dengan dos minimum, iaitu sebiji sehari, dan tidak perlu pun setiap hari.


Utamakan pemberian nutrisi kepada anak-anak melalui air tangan sendiri ya..sebab dalam fasa begini, ramai kanak-kanak sangat picky eater. Suplemen bukan penyelesaian masalah picky eater, tapi kerajinan kita sebagai ibu yang membantu mengatasi masalah tersebut.

Apa itu Omega Guard Shaklee?
  • Omega Guard bagus untuk minda kanak-kanak
  • Omega guard ialah minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang sangat eksklusif di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghalangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya.

Minyak ikan terbaik di dunia

Manfaat Omega Guard Shaklee untuk kanak-kanak?
  • Meningkatkan sistem imun tubuh kanak-kanak (selesema, demam kurang inshaAllah)
  • Kesihatan sistem kardiovascular (jantung, arteri, salur darah yang sihat)
  • Membantu merawat eczema. Omega Guard ni bagus kalau nak kulit cantik tau ;-)
  • DHA dan EPA dengan untuk perkembangan minda kanak-kanak.
  • Disyorkkan untuk kanak-kanak hyperactive dan autisme


Cara beri anak makan Omega Guard?

  • Jika anak belum pandai mengunyah atau anda sendiri kurang yakin, boleh potong/pecahkan dan sudukan terus pada anak atau campur dalam makanan dan minuman mereka.
  • Beri mereka kunyah sendiri . Omega Guard Shaklee ni dalam softgel, so, masuk mulut cair. InshaALLAH takde masalah anak tercekik.

Harga sebotol Omega Guard ni RM136  dengan kandungan 90 biji softgel yang halal. Boleh tahan 3 bulan untuk seorang anak.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


TEMPAH SEKARANG UNTUK KESIHATAN SEISI KELUARGA


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=99cad265a1768cc2dd013f0e740300aeKonsultasi percuma boleh hubungi fiza: 

Afriza (Fiza) ** Shaklee ID: 949698 ** sms/whatsapp: 012 4513311
 ** FB Page: Qisya E Shoppe ** email: eijamw@gmail.com

No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...