Sunday, November 19, 2017

KELAS HOMEMADE AISKRIM

Hari ni kak fiza balik kampung jap..tinggal si kecik Qisya dengan Abahnya untuk attend kelas homemade Ais krim..

Bila kawan FB buka kelas, excited pulak kak fiza nak join.



Cantikkan rupanya. Rasanya memang sedap kalah ais krim kita beli kat kedai tu. Tak sabarnya nak buat sendiri..

Nanti free..kak fiza share caranya yer..

Diakhir kelas, cikgu Ana bagi resepi mudah kek pisang moist. Senangnya nak buat tapi rasanya memang gebu dan sedap...



Kakfiza
SgPetani

1 comment:

OKje said...

Bila ada anak anak kecik mmg seronok nak mencuba resepi barukan FH lagi lagi aiskrim.
Rajin dengan tidak je hihi

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...