Saturday, January 14, 2017

RESVERATROL MEMPERBAIKI SEL DNA

Vivix lagi..banyak sungguh cerita pasal vivix. Apa istimewanya Vivix ni? Betul ke berkesan?Vivix mendapat Patent Anggur Muscadine sebagai kandungan utama. Anggur muscadine ni mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dikawasan yang agak lembab. Anggur ni mampu membesar sehingga sebesar bola golf dan mampu mempertahankan diri sendiri dari kulat dan kerosakan. Hebat kan!

RESVERATROL inilah yang memulihkan dan memperbaiki sel badan kita hingga ke tahap paling jauh iaitu DNA.

Resveratrol ni adalah sejenis antioksidan yang bertindak melindungi sel DNA dari kerosakan oleh radikal bebas. Polyphenol pula ialah sejenis sebatian fitokimia yang juga mengandungi antioksidan yang tinggi. Gabungan resveraterol dan juga polyhenol yang dipatentkan yang ada pada Vivix menjadikan Vivix tiada tandingan.

Resveratrol dalam Vivix ni sangat berkesan!
✅ Kajian oleh Professor Harvard membuktikan Resveratrol jika digabungkan dengan Polyphenol akan menjadi 10x ganda berkesan dan dalam Vivix pula mempunyai 15 jenis Polyphenol.
✅ Resveratrol di dalam produk lain hanya 20% sahaja. Tapi dalam Vivix ada 98% Resveratrol asli. 5X ganda lebih banyak daripada produk lain.
✅ Resveratrol dalam SATU sudu Vivix sama dengan Resveratrol dalam 100 gelas wain. 100X ganda tu! Tapi kita orang islam..mana boleh makan wain plak kan..

Lagi satu siap ada 5 patent lagi. Suplemen lain mana ada kan.
🎯All natural, polyphenol blend dari 4 bahan berkuasa
🎯Bukan setakat resveratrol ttp memberi gabungan res+ 15 jenis polyphenol
🎯10x lebih berkuasa
🎯Based on muscadine grapes, salah satu sumber buah yang jarang ditemui
🎯Cold filling extraction process utk preserve bioactive polyphenol dan pastikan kualiti paling tip top.

Komponan Utama dalam Vivix inilah yang membantu masalah kesihatan anda.

Haaa betapa specialnya Vivix. Berbaloi tak dengan wang ringgit yang bakal dilaburkan? Of coz la sangat berbaloi. Vivix adalah Suplemen terbaik dihasilkan oleh Shaklee dibarisi Saintis hebat dan telah banyak memberi manfaat kepada penggunanya.

Lebih lanjut boleh la bukak web ni https://goo.gl/m9Mztf

Nak Vivix?
Mudah sangat sebab bulan ni ada promosi tau. Nak tau lanjut boleh terus hubungi akak yer.

012 4513311

No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...