Sunday, January 15, 2017

4 BULAN MENDERITA SAKIT LUTUT

Alhamdulillah.setelah 4bulan menderita sakit lutut tapi selepas 2minggu sakit dah makin kurang. Paling best dah boleh solat tanpa kerusi.. Kandungan Resveratrol dalam vivix boleh membantu Mengekalkan dan memperbaiki fungsi dan struktur sendi. Ia juga dapat mengurangkan faktor yang menjadi punca kepada penyakit berkaitan sendi.

Kajian menunjukkan resveratrol berkesan untuk mengatasi masalah keradangan, antioksidan, memperbaki DNA dan menghalang sel daripada bermutasi. Ia bukan saja sangat bagus untuk sendi malah baik untuk pelbagai penyakit kronik yang lain.

Semakin ramai yang mencari Vivix dan semakin teruja nak share pasal vivix setiap hari..

Dapatkan Vivix sebelum promosi tamat hujung bulan ini. Beli 2 botol siap diskaun 5% dan percuma keahlian shaklee. Paling best bakal dapat cash bonus nanti. Jangan lepaskan peluang tau..

Boleh hubungi saya Fiza 012 4513311. InsyaAllah saya boleh membantu. Atau ingin membuat pembelian sendiri boleh sahaja klik dibawah untuk pesanan.Sekiranya anda berminat menjadi Pengedar Shaklee terus hubungi saya Fiza 012 4513311. Saya memerlukan pengedar di Seluruh Malaysia termasuk Indonesia, Singapura dan Brunei.

Kehadiran anda sangat diperlukan.

Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani, Kuala Ketil dan 
Padang Serai 
Fiza Hasan (Shaklee ID 949698)
012 4513311 (whatsapp /sms)
COD : Bandar Puteri Jaya, Econsave BPJ, Giant Sungai Petani


No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...