Sunday, December 4, 2016

TURUN 2.2KG JOIN PROGRAM DETOX

JOM DETOKS CARA SHAKLEE

Penting ke detoks ni?
Yes..sangat penting untuk kesihatan tubuh kita. Detoks diperlukan untuk mengeluarkan bahan-bahan yang tidak diperlukan badan atau dalam erti kata lain badan tidak memerlukannya kerana boleh menjejaskan kesihatan seperti toksin, pencemaran, racun /chemical dan makanan tidak sihat.


Jumlah toksin yang tinggi dalam badan boleh membawa  gejala yang tidak sihat dan menyumbang kepada penyakit yang menjejaskan gaya hidup sebagaimana gejala berikut:
🎯 Sembelit
🎯 Berat badan meningkat
🎯 Kulit kusam dan berjerawat
🎯 Cepat letih
🎯 Suka makanan yang manis
🎯 Susah nak tidur

Jom Detox Cara Shaklee adalah program bertujuan membantu meningkatkan tenaga, memiliki kulit yang lebih cantik, badan cergas & sihat, membaiki sistem penghadaman, melegakan kembung perut & angin. 

Dengan adanya set produk detoks, ia dapat membantu proses aktiviti detoks berjalan dengan lebih berkesan. Detoks dapat dilakukan dengan cara mengawal pemakanan, lakukan aktiviti bersenam, mengamalkan suplemen dan elakkan pendedahan kepada chemical.

Sebelum ini, saya pernah kongsikan 10 sebab mengapa kita perlu detox. Boleh rujuk entry sebelum ini. 

Jom detoks cara shaklee dengan saya. Kita akan tubuhkan group detoks bagi membantu anda menjalani detoks dengan lebih berkesan. Banyak info menarik akan kita kongsikan bersama.
Boleh hubungi saya Fiza Hasan 012 4513311. InsyaAllah saya boleh membantu.

Atau ingin membuat pembelian sendiri Set Detox shaklee boleh sahaja klik dibawah untuk pesanan.


Sekiranya anda berminat menjadi Pengedar Shaklee terus hubungi saya Fiza 012 4513311. Saya memerlukan pengedar di Seluruh Malaysia termasuk Indonesia, Singapura dan Brunei.

Kehadiran anda sangat diperlukan.

Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani, Kuala Ketil dan 
Padang Serai 
Fiza Hasan (Shaklee ID 949698)
012 4513311 (whatsapp /sms)
COD : Bandar Puteri Jaya, Econsave BPJ, Giant Sungai Petani

No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...