Thursday, July 14, 2016

PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI PETANI

Assalamualaikum semua..

Dah hampir 6 bulan pindah mai sungai petani ni belum lagi buat entry utk cover kawasan sungai petani..





Kepada rakan2 sekitar sungai petani..saya adalah pengedar anda..indyaAllah konsultasi terbaik akan saya berikan..



Jgn lupa tau..saya pengedar shaklee sungai petani dan masih lagi pengedar shaklee padang serai..alahhh..hukan jauh pun dari bandar utama ke pdg serai kan..kecik punya hal la..hihi



Saya juga pengguna shaklee secara konsisten sejak tahun 2013 lagi...mula amalkan vitamin c shaklee yg best tu..memang best tau..memang vitamin wajib utk sy amalkan setiap hari..yg penting bahan2nya semulajadi..itu yg penting!!



Alhamdulillah...sehingga kini dah byk produk sy gunakan antaranya VIT C, VIT E, ESP, ALFALFA, BCOMPLEX, HERBLAX, GARLIC, NUTRIFERON dan byk lg..dan paling2 latest adalah set mengandung dan set berpantang. Memang awesome la sangat2..tak rasa mcm tgh berpantang pun skrg ni..badan cergas dan bergerak aktif sangat sampai mak pun bising bila tgk...haha



Masih mencari vitamin semulajadi terbaik utk anda??



๐Ÿ‘‰ Kulit cantik

๐Ÿ‘‰ Ibu hamil/menyusu/berpantang
๐Ÿ’– Kurus
๐Ÿ’– Naik berat badan
๐Ÿ’†Anak pintar
๐Ÿ’… Set kulit cantik
๐Ÿ‘‰ Sendi/saraf
๐Ÿ‘‰ Gastrik
๐Ÿ“ฃ Set puasa
๐Ÿ“ฃ Rambut gugur
๐Ÿ’– Resdung
๐Ÿ’– Perokok
Dan...dan...byk lagi...


๐Ÿš˜ COD area Sungai petani BPJ, padang serai, kuala ketil dan kawasan sekitar..juga sekitar padang serai dan kawasan sekitar..



๐Ÿ“ฎ POS LAJU seluruh malaysia



Boleh hubungi:-

๐Ÿ“ฒ Pengedar Shaklee Sungai Petani
๐Ÿ“ฒ Fiza: 012 - 451 3311
๐Ÿ’ผ Page: Qisya e Shoppe


Terima kasih..nk kenal2 shaklee roger tau..



#tsunamishaklee

#SGV
#GMFtsunami

No comments:

GIFT UNTUK CLIENT TERSAYANG PRUBSN

  Nahhh..dah lama sampai baru ingat nak upload kat blog. Lama blog bersawang๐Ÿคญ Khas buat client & bakal client Kak Fiza. Tunggu...♥️