Saturday, May 23, 2015

Musim Harum Manis Lagi

Assalamualaikum semua...

Dah rasa pelam Harum Manis utk musim ni?..ha..cepat2 order sbb nk habis musim dah ni..dalam awal bln 6 mungkin dah out of stock..nnti x pasal2 meleleh ayaq liuq!...haha..

Minggu lps blk Perlis..masuk kebun Harum Manis cari stock utk kawan2 yang order..Alhamdulilah ada la sikit buat diaorg rasa..hihi



Nak kata fiza terlampau teruja dgn prlam ni...tak la sgt..buah dah la mahal..sekilo rm20-rm30..ikut gred..plg murah buah kecik2 boleh kot film rm17/18..kalau sekilo dapat la rasa 2-3 biji je kan..jadi la, buat lps gian..

Ada kawan2 blogger nk tengok kebun pelam harum Manis, jemput2 la dtg perlis..boleh singgah kampung fiza sekali..:)

Jemput mkn semua..mkn dgn pulut best...:)


No comments:

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...