Wednesday, April 23, 2014

Advance Joint Health Complex

Mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan di dalam sau kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa seawal 5+ hari - hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka.


Ramuan yang dirumus khas secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal:
 • menggalakkan mobiliti
 • meningkatkan fleksibiliti
 • meningkatkan fungsi sendi
 • menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang
Juga merangkumi kombinasi nutrien kesihatan sendi yang direka khas:  zinc, kuprum, manganese dan Vitamin C - setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal di dalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Tidak seperti kebanyakkan suplemen kesihatan sendi, New Advanced Joint Health Complex tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbuti di dalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. New Advanced Joint Health  Complex adalah 100% vegetarian (tidak langsung mengandungi sumber haiwan)

Apakah perbezaan diantara sendi yang sihat dan sendi yang stress?


Sendi yang Stress
Kesan stress berterusan, kerja terlalu kuat,haus dan lusuh biasa pada sendi:
 • Rawan menjadi lemah dan rapuh
 • Tisu penghubung sekeliling terurai
 • Geseran berlaku antara tulang-tulang yang mengeluarkan kimia yang menyerang rawan, menyebabkan ketidakselesaan dan mobility yang terhad.
Sendi yang Sihat
New Advanced Joint Health Complex membantu sendi sihat dalam 3 cara:
 • Meningkatkan cushioning: Glukosamin membantu memelihara rawan - cushioning perlingdungan diantara sendi yang membolehkan mereka bergerak lebih bebas.
 • Memelihara tisu penghubung yang sihat: zink, kuprum, manganese dan Vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.
 • Meningkatkan keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stress tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.

Boswellia & Ingredien Utama Lain:


Ekstrak Boswellia: Diperolehi dari resin pokok Boswellia serrata, ekstrak botanikal ini mengandungi asid boswellik yang menghalang formasi leukotrien, kimia yang dihasilkan oleh tubuh yang menyerang tisu sendi menyebabkan ketidakselesaan sendi. Ekstark proprietary Boswellia yang digunakan di dalam New Advanced Joint Health Complex mengandungi konsentrasi yang tinggi AKBA (3-acetyl -11- keto-beta-boswellic acid), satu asid boswellik dan lain-lain konstituen Boswellia yang digabung untuk menghasilkan bioaktiviti yang lebih unggul dari hanya AKBA. Di dalam kajian klinikal terbaru, para peserta yang mengambil ekstrak Boswellia di dalam New Advanced Joint Health Complex melaporkan keselesaan sendi yang lebih baik, pergerakkan yang lebih mudah dan kemampuan yang lebih untuk melakukan aktiviti harian berbanding mereka yang mengambil suatu lagi jenis ekstrak Boswellia yang mengandungi tahap AKBA yang lebih tinggi.


Ekstrak Jagung membekalkan sumber glukosamin yang pekat
Glukosamin: Glukosamin adalah satu jenis gula amino yang berfungsi sebagai blok utama pembinaan struktur proteoglycans, komponen struktur rawan dan cecair di antara tulang yang membekalkan pelinciran. Banyak kajian yang telah diterbitkan menunjukkan supplemen glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan, mobility dan fleksibiliti. Kajian bertahun-tahun glukosamin sendi untuk jangka panjang. New Advanced Joint Health Complex menampilkan glukosamin hidroklorid, sumber yang paling tinggi konsentrasinya. Ianya diperolehi dari sumber sayuran, berbanding dengan kebanyakkan glukosamin yang diperolehi dari sumber kekerang.

Vitamin C: New Advanced Joint Health Complex membekalkan 100% Daily Value (Nilai Harian) Vitamin C, satu nutrient yang diperlukan bagi sintesis kolagen.

Zink, Kuprum dan Manganeses: Mineral surih ini diperlukan untuk membina tisu penghubung.

Ingredien Yang Diuji Secara Klinikal Lebih Cepat
Ingredien utama di dalam New Advanced Joint Health Complex bertindak dalam jangkamasa seawal 5 hari - hampir 28% lebih pantas dari yang di dakwa oleh Osteo Bi-Flex, satu jenama terkemuka kebangsaan.

Lebih Berkesan
Keputusan ujian klinikal 90 hari menunjukkan ingredien utama di dalam New Advanced Joint Health Complex adalah lebih baik dengan ketara daripada ingredien utama Osteo Bi-Flex didalam 2 kategori:


Manfaat:
 • Meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari
 • Keselesaan sendi hampir 28% lebih cepat dari yang didakwa oleh Osteo Bi-Flex 1
 • 45% lebih berkesan meningkatkan keselesaan sendi dari Osteo Bi-Flex 2
 Ciri-ciri
 • 100% bebas kekerang
 • 100% vegetarian
 • 100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik
 • Hanya 2 caplets sehari
 • Caplet yang mudah ditelan
 • Tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet
 • Bebas gluten 

Konsultasi percuma boleh hubungi fiza:

Afriza Abu Hasan (Fiza) ** Shaklee ID: 949698 ** sms/whatsapp: 012 4513311 /
011 10833115 ** FB Page: Qisya E Shoppe ** email: eija_2004@yahoo.com

No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...