Saturday, March 29, 2014

menanti April 2014 yang indah...

lama rasanya tak menulis hal peribadi di sini...syukur Alhamdulillah dah pun nak sampai pertengahan tahun kan..dah nak masuk April..bulan paling best dalam hidup ini sejak zaman kanak2 Ribena lagi..:)

boleh sambut birthday serentak kot bulan ni kan? 26 April & 27 April..

27April 2010 tepat jam 5:27 pagi...lahirlah permata hati saya...penantian selama hampir 4tahun kami akhirnya terlerai..syukur Alhamdulillah pada Yang Maha Kuasa...memori indah saat bergelar ibu..penantian setiap tahun kami tanpa jemu...

sekarang hidup lebih bermakna dengan kehadiran 2 bodyguard ini...syukur alhamdulillah..


ok...cukup dulu..nnti2 kita sambung..:)


No comments:

GIFT UNTUK CLIENT TERSAYANG PRUBSN

  Nahhh..dah lama sampai baru ingat nak upload kat blog. Lama blog bersawang🤭 Khas buat client & bakal client Kak Fiza. Tunggu...♥️