Saturday, March 29, 2014

menanti April 2014 yang indah...

lama rasanya tak menulis hal peribadi di sini...syukur Alhamdulillah dah pun nak sampai pertengahan tahun kan..dah nak masuk April..bulan paling best dalam hidup ini sejak zaman kanak2 Ribena lagi..:)

boleh sambut birthday serentak kot bulan ni kan? 26 April & 27 April..

27April 2010 tepat jam 5:27 pagi...lahirlah permata hati saya...penantian selama hampir 4tahun kami akhirnya terlerai..syukur Alhamdulillah pada Yang Maha Kuasa...memori indah saat bergelar ibu..penantian setiap tahun kami tanpa jemu...

sekarang hidup lebih bermakna dengan kehadiran 2 bodyguard ini...syukur alhamdulillah..


ok...cukup dulu..nnti2 kita sambung..:)


No comments:

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...