Sunday, June 26, 2011

Global Auto Surf

blogger semua...jom try ni plak...

mana2 blogger yang nak trafic free..boleh register di SINI------http://www.globalautosurf.net/?ref=9602 ..
Bila kita sign in account ni..dan klik surf..kita biarkan je..dia akan refresh dari satu blog ke satu blog..macam tulah juga blog kita di surf oleh orang lain....ini akan membantu trafic kita dan account Nuffnang dan adverblets..trylah...

tapi untuk mula2 kita kena achieve 500 pages untuk surf..jangan risau..dalam 1 minit autosurf ni akan buat 50-70surf untuk kita..

try la...:)

Friday, June 24, 2011

BE @ catatan hidupku

tiba2 hari ni buka Nuffnang ada BE utk blog ibu yang satu ni...haha
xpenah2 pun BE utk blog ni muncul..tiba2 ada plak..makaseh ye Nuffnang..dah lama xupdate blog..Blog SriAnggun pun dah lama tak update tp masih lagi da BE..Alhamdulillah..xlama lagi leh cash out la kot...



 

Monday, June 20, 2011

SAYS.my

nak share sesuatu nih...

jom buka link ni  http://says.my/hadif

mcm Nuffnang gak..kalau kat blog ada yang letak Nuffnang / advertlets kan...kat facebook boleh letak SAYS.my..daftar jer & share iklan2 dia kat FB korang...dpt duit mcm Nuffnang gak..
jawab survey diapun boleh dpt earning tau...


http://says.my/hadif



 

Thursday, June 16, 2011

34week dah..

Alhamdulillah...pejam celik..pejam celik dah masuk 34w...makin xlarat nak handle si abang sorang2..nk hantar kampung xsanggup plak nk pisah lama2...selagi terdaya ibu layan jer...tp mak dah bising suh hantar balik kg...tp xnak lah...tak penah pisah lama2...baru sekali jer tinggal..tu pun semalam jer...

ermm...tp Hadif Irsyad ok jer gn sape pun...sbb kalo time balik kg selalu jer dia tido mlm gn atok dia..so far xde la meragam...

Alhamdulillah..walaupun dah sarat so far xde maslah apa...ibu masih kuat nak jaga Hadif...dia pun pandai bawa diri..xpenah susahkan ibu...saaaayang anak ibu...

berdebar plak nak tunggu lagi 6w...hopefully baby kuar awal ckit dr tarikh dijangka tu yer..ibu nak sambut raya la sayang...hehe..(boleh plak mcm tu ek' hihi)

semua persiapan dah ready...tunggu masa jer..harap semuanya selamat & dipermudahkan..Amin


 

Sketch utk new blog...

tq to http://neyhan-creative.blogspot.com/




 

RAHSIA SAYA MENJANA PENDAPATAN

~ INI ADALAH STICKY MODE ~ (new post enroll bawah yer)

KELAB JUTAWAN merupakan perniagaan online yang sah dan berdaftar..

No. Pendaftaran PERNIAGAAN tersebut:
002046530-W (Sujairi KJ Enterprise)


KELAB JUTAWAN merupakan perniagaan online yang menjalankan AProgram Affiliate...

KELAB JUTAWAN juga mempunyai produk EBOOK (ilmu internet & pemasaran)

Program Affiliate bermaksud kita bertindak sbg agen (org tgh) yang akan mempromosikan produk pihak lain (usahawan @ syrkt) dan akan mendapat byaran/komisen sekiranya produk tersebut dibeli melalui link kita iaitu Link Affiliate kita spt ini http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=afriza

nak tahu bagaimana??, hanya masukkan nama dan emel di form yang disediakan di link bawah...nanti tunggu emel untuk detail harga dan sebagainya...


anda akan dibimbing dan insyallah boleh berjaya sama dengan kawan2 saya yang join di bawah saya hingga boleh mendapat income 4 angka..

saya baru saja join Kelab ini pada 8hb JUN...ini adalah komisen saya setakat 11 JUN..RM100 shj (so dah balik modal dlm masa 2hari saja (tutup akaun setiap khamis)..


Ini pula yang belum lagi dibayar...kena tunggu Jumaat depan 17hb..ada lagi RM100 komisen...ada lagi yang belum dikemaskini...Alhamdulillah...
so kwn2..apa tunggu lagi..bertindak skrg..saya tahu anda diluar sana mampu buat yang lebih baik dari saya...

Thursday, June 9, 2011

MACAM TAK PERCAYA..TAPI..

Assalamualaikum wbt...

dah lama tak update blog..tiap hari dok berdua jer gn baby Hadif..(bukan baby lagi dah..sthn dah' hehe).. sambil layan internet.....terbuka la hati nak join 1 benda alah ni sbb tgk kawan sndiri sudah berjaya...masuk sambil tawakal jer & berserah...kalau rugi pon nak buat mcm mana kan..kalo untung..alhamdulillah.. xperlu buat ape2...just sesambil2.....sekali ja iklan..skali dapat $$$$ tu.......fuh..modal pon dah balik..dapat duit tambahan lagi....amat happy...skrg ni niat hati nak cari kerja dah terbantut plak..kalo ikut2 kan dah hampir 2thn saya dok melangut jer tgk pokok anggur yang ntah bila nak berbuah......... DAPAT DUIT BUAT KERJA DARI RUMAH...yahoooo... kalu kawan2 semua nak tau..boleh la search2 tgk n daftar kat sini....PERCUMA jer daftar..so apa tunggu lagi...JOM



JOM SERTAI KAMI TAMBAH PENDAPATAN

 ANDA INGIN MENCARI SIDE INCOME❓ ANDA INGIN BERNIAGA DENGAN MODAL MINIMA❓ Jom sertai kami sebagai Perunding Takaful di Muqmeen Group (MG). A...