Sunday, June 26, 2011

Global Auto Surf

blogger semua...jom try ni plak...

mana2 blogger yang nak trafic free..boleh register di SINI------http://www.globalautosurf.net/?ref=9602 ..
Bila kita sign in account ni..dan klik surf..kita biarkan je..dia akan refresh dari satu blog ke satu blog..macam tulah juga blog kita di surf oleh orang lain....ini akan membantu trafic kita dan account Nuffnang dan adverblets..trylah...

tapi untuk mula2 kita kena achieve 500 pages untuk surf..jangan risau..dalam 1 minit autosurf ni akan buat 50-70surf untuk kita..

try la...:)

No comments:

GIFT UNTUK CLIENT TERSAYANG PRUBSN

  Nahhh..dah lama sampai baru ingat nak upload kat blog. Lama blog bersawang🤭 Khas buat client & bakal client Kak Fiza. Tunggu...♥️