Friday, May 21, 2010

Majlis Cukur Jambul

07 May 2010
Abah Irsyad sampai mlm dlm pukul 10mlm...ibu yang terlebih suka..rindu' hehehe..ketara sgt perubahan my hubby bila dpt jumpa anaknya..Ini lah hadiah & anugerah paling bermakna dlm hidup kami berdua setelah hampir 4 thn di alam rmhtangga..


09 May 2010

kisah dah lama tp baru hari nie sempat nak update...Alhamdulillah majlis cukur jambul Irsyad berjalan dengan jayanya tp yang kecewa sgt2 xde satu pun gambar..xsempat nak snap pic..bukan apa..masing2 sibuk..ibu pun lupa..

tp ada la gambar sebelum dan selepas di cukur..hehehe

1 comment:

nieda said...

alolo comelnya dah botak..

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...