Wednesday, February 10, 2010

Check Up @ 29W

Hari ni mcm biasa check up..dlm air kencing ada gula la plak 5.44mmo/l..huhuhu.pagi td minum air milo + roti kosong je..apa dah jadi ni..hahaa..yang lain2 semu ok..Alhamdulillah..

Semalam gi scan 3D kat Vision College..kedudukan baby dah ok..air ketuban terlebih ckit' huhuhu...dah citer kat misi kat klinik td..dia xckp apa pun...ntah lah..jom layan pic anak ibu yang aktip nie...dekat 1 jam DR tu dok godek nak snap pic sbb aktip sgt...ini lah hasilnya anak ibu..agak2 ikut muka sape ye..xleh nak imaging lagi...hihihi..




pic kat bwh ni...confem boy...hehee

3 comments:

fazi said...

ala...comelnye baby.....taksabar ni....

nieda said...

so cute...mesti x sabar nk tunggu due date..apapun moga semunya selamat

Fiza Hasan said...

apa yang xsabar kak?hehee

thanks nieda..mmg xsabar pun..dok htg hari je ni..hehhe

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...