Thursday, January 28, 2010

Check-up @ 27w

semalam mcm biasa gi check up @poliklinik KJ..Alhamdulillah semua ok..diam tak diam dah masuk 7bulan..rasa cepat je masa berlalu..xsabar nak tgk baby ibu lahir kedunia ini..dah lama ibu tunggu tau..hehehe..

smlm baby ibu buat hal lagi..dekat stgh jam kakak misi tu dok godek perut ibu nak dengar jantung baby..kuat btol menendang..marah btol dia bila misi tu kacau dia tidur ye..hihihi..

ermm..byk lagi brg baby xbeli..tunggu gaji hjg bln ye syg..nanti kita shopping lagi biar complete semua..bln 2 dah nak rest..skrg pun ibu dah makin xlarat..bln jan ibu bz sgt2 gn online biz ibu..bln 3 ni baru nak stop..nak cari rezeki lagi utk syg ibu nie..:)

No comments:

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...