Friday, November 6, 2009

Medical Check up @ 14w

2hari lps dah gi buat buku merah kat poliklinik kelana jaya..mak aihhh punya la ramai org..dr pagi aku tunggu lps lunch baru leh masuk..huhuhu..sabar je lah..

1st time masuk klinik gomen..jadi terpinga2 ckit...hahahha
Alhamdulillah semua ok..dah amik darah, check hb..semua dlm keadaan baik & normal..
masuk bilik scan tp DR xdpt nak ukur sbb baby terlampau aktif..nak tngkap kaki tu mak aihhh ckit punya susah..last2 kena buat appoinment lagi sekali utk scan...huhuhuhu..
DR nak tau week sebenar..sbb lps gugur hari tu langsung xpeyet..hehehe

next check up bulan depan la..2hb..
Alhamdulillah..semoga dipermudahkan...Amin

1 comment:

nieda said...

congrates..jaga kesihatan..biasalahtu klinik gomen mmg sentiasa penuh...masa dah sarat nida refer private sbb bila dh sarat every week kena check up, jenuh kalau kt gov..

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...