Saturday, March 4, 2017

SAKIT LUTUT KEMBALI PULIH

Selamat berhujung minggu untuk semua. Malam ni kak fiza nak share satu lagi testimoni Vivix.

Alhamdulillah, lepas minum Vivix, sakit lutut ketika solat dah hilang. Kalau sebelum ni terpaksa solat duduk. Sekarang dah ok. Badan pulak rasa ringan je. Paling best, berat badan turun. Wow...best kan.


Pada rakan-rakan yang nak hadiahkan Vivix untuk ibu tersayang, boleh je hubungi Kak Fiza 012 4513311.

Boleh jugak lihat Testimoni yang lain mengenai Sendi di SINI.

Berminat nak join ahli Shaklee boleh terus wsap akak yer.

No comments:

GIFT UNTUK CLIENT TERSAYANG PRUBSN

  Nahhh..dah lama sampai baru ingat nak upload kat blog. Lama blog bersawang🤭 Khas buat client & bakal client Kak Fiza. Tunggu...♥️