Monday, December 5, 2016

CARA SEMBUHKAN LUKA AKIBAT DIABETES

Cara sembuhkan luka akibat Diabetes

Kalau kandungan gula dalam darah tak terkawal/tinggi, saya sangat syorkan pengambilan vivix ni.  Alhamdulillah dah ramai feedback positif kami terima yg berjaya mengawal paras gula. Konsisten dengan satu2 produk..insyaAllah

Testimoni dibawah adalah kesan luka akibat terkena racun ketika meracun sawah padi. Akibatnya Doktor terpaksa korek buang isi betis kaki Pakcik ni sedalam lebih kurang satu inci sebab ada infection.


Gambar mula tu nampak ada getah kan. Getah tu tujuan utk keluarkan air bisa dekat tulang kering supaya air bisa boleh keluar walaupun posisi kaki tu arah mana sekalipun, air bisa tetap akan keluar.

Beliau pulun minum Vivix 25/3/16, 2botol dalam masa lebih kurang dua minggu, 2sudu pagi, 2sudu malam. Syukur alhamdulillah, isi kakinya elok je naik dan penuh. Rujuk gambar ketiga. 

Alhamdulillah selepas mengamalkan Vivix 2 botol selama 2 minggu (beliau mengambil mega-dose), kaki beliau dah cantik dah naik isi. 

Untuk makluman, doktor memang tak bekalkan sebarang ubat, cuma dressing je hari-hari. Alhamdulillah beliau sangat berpuas hati dengan Vivix. Sekarang makin sayang nak tinggal Vivix dah.

Boleh hubungi saya Fiza Hasan 012 4513311. InsyaAllah saya boleh membantu. Atau ingin membuat pembelian sendiri boleh sahaja klik dibawah untuk pesanan.


Sekiranya anda berminat menjadi Pengedar Shaklee terus hubungi saya Fiza 012 4513311. Saya memerlukan pengedar di Seluruh Malaysia termasuk Indonesia, Singapura dan Brunei.

Kehadiran anda sangat diperlukan.

Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani, Kuala Ketil dan 
Padang Serai 
Fiza Hasan (Shaklee ID 949698)
012 4513311 (whatsapp /sms)
COD : Bandar Puteri Jaya, Econsave BPJ, Giant Sungai Petani

No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...