Tuesday, October 25, 2016

KENALI MINYAK IKAN TERBAIK DUNIA

Apabila dengar saja OmegaGuard mesti ingat shaklee. OmegaGuard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen didunia. Ini kerana setiap kapsul Omega Guard mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 asid lemak omega-3 semulajadi antaranya EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. 

Satu sajian OmegaGuard membekalkan hampir 1000 mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.
OmegaGuard diekstrak daripada ikan air laut sejuk (ikan sardin, ikan bilis, ikan kembung dan ikan herring) diperairan negara Jepun. Ianya tidak diambil dari minyak hati ikan. Ketumpatan Omega Guard juga adalah 3x ganda berbanding ketumpatan minyak hati ikan.Kebanyakan pengusaha – pengusaha kilang menggunakan kaedah menyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan. Malangnya dengan menggunakan kaedah tersebut ia akan memusnahkan sesetengah nutrien. Selain itu juga ia boleh menipiskan kandungan logam yang boleh membahayakan kesihatan.

Tetapi berlain pula dengan produk Shaklee, Shaklee menggunakan kaedah Ultratulen Bergred Farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee. Proses penyulingan ini adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan semulajadi yang bermafaan di bawah suhu rendah yang terjaga.

Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak omega yang asli dan menghilangkan pencemaran serta menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl – merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik.


Omega Guard mempunyai pelbagai faedah kesihatan yang akan membuatkan anda rasa sangat rugi jika tidak mengambilnya sebagai suplemen harian anda.

Siapa yang perlukan Omega Guard? Ada saya ceritakan di dalam entry sebelum ini.

Ibu Hamil pada Trimester 1 dan yang mempunyai masalah HB low tidak boleh mengambil Omega Guard. Begitu juga kanak-kanak dibawah usia setahun.

Omega juga sangat bagus untuk kanak-kanak selain membantu merawat penyakit seperti kolesterol, strok, gout, jantung, darah tinggi dan lain-lain.

Pilihlah minyak ikan terbaik untuk seisi keluarga anda. Jadikan OmegaGuard shaklee sebagai pilihan. Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.


🌹 Your Trusted SID 🌹
Tel/wsap: 012 451 3311
Instagram: afriza_abuhasan

INFO KEAHLIAN ➡ AHLI1 comment:

AtieYusof said...

penting sangat Omega Guard ni kan.. terbaik..:)
Salam kenal...

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...