Thursday, August 11, 2016

CYST HILANG DENGAN SATU BOTOL VIVIX

"DENGAN HANYA 1 BOTOL VIVIX"

Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau poket yang berisi lendir/air yang terjadi di dalam atau dipermukaan ovari. Ia adalah kejadian yang kerap berlaku dan kebanyakkannya wanita tidak menyedari yang mereka mengalaminya ia jarang memberikan simtom atau gejala.
Walaubagaimanapun, kehadiran ovarian cyst mungkin menunjukkan sistem peranakkan yang bermasalah dan berkaitan dengan masalah ketidak-suburan anda.
Cyst sebenarnya berkait-rapat dengan proses reproduksi wanita. Follicular cysts adalah cyst-cyst yang mengandungi telur daan apabila ia matang, ia akan pecah untuk melepaskan telur untuk persenyawaan. Kadang-kadang, cyst-cyst lain juga boleh tumbuh di dalam ovari dan cyst inilah yang selalu memberi masalah.
Ramai dikalangan kita sekarang menghadapi masalah ini. Pelbagai rawatan kesuburan mahupun supplimen di ambil bagi menyelesaikan masalah cyst ini termasuk salah seorang customer shaklee ni.
Pada mulanya Customer ni nak selesaikan masalah cyst yg beliau hadapi...tapi Alhamdulillah belaiu terima berita lebih gembira lagi selepas habis 1 botol VIVIX...Tak sempat nak ambil botol ke 2, dia dah disahkan hamil...mencuba lebih dr 6 tahun...akhirnya impian beliau terlaksana....skrg sedang mengamalkan set prenatal Shaklee pula....

Alhamdulillah...hepinya saya dengar good news ni..

Anda mampu mengubahnya..hubungi nombor tertera dengan segera..


Fiza 012 4513311

No comments:

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...