Thursday, January 26, 2012

6 Bulan dah....

dari detik ini..lagi 3 hari Muhammad Haziq dah nak masuk 6bulan...cepat sungguh masa berlalu...& yg paling2 hepi..ibu berjaya lagi sekali mengenggam DIPLOMA dlm penyusuan...dulu buat si abang (Hadif)...skrg utk adik plak (Haziq)...Congrat utk diri sndiri...hehe..

Utk MHI dulu..ibu cuma berjaya utk Fully BF hanya 10bln ++...sbbnya dah Terrrlekat si adik plak...huhu...sgt2 sedih..mungkin hanya itu rezeki utk Hadif...ibu pasrah..

Skrg ni Hadif & Haziq dah berkongsi SI selama hampir 6bln...Alhamdulillah..stok ibu tak banyak..cuma ngam2 utk 2minggu jer..Almaklumla..Freezer 1pintu jer..tp dua2 HERO ni ibu sndiri yg jaga..so xde hal la kan...wink2 wink2.....
**** so ibu nak target utk DEGREE plak...6bln lagi yer...xleh nak target byk2..kena ckit2 dulu..& InsyaAllah hingga 2thn..AMIN****

skrg ibu dah ada 2 hero...opppsssssss..3kot' hehe..
dua2 hero kecik ni totally different...dari segi apa yer??..hanya ibu dapat rasa disaat ini...

so layan.............



 mcm mana???tak sama kan muka dua beradik ni...hehe..yg pasti dua2 anak ibu.........muahhhhhhhhhh

Wednesday, January 25, 2012

1st Giveaway by D'Aiza Collection

~~~ STICKY MODE~~~

1st Giveaway by D'Aiza Collection 


1st time nak buat peraduan ni..harap2 ada la yg sudi nak join ye..Giveaway ni dibuat sempena pembukaan blog terbaru saya iaitu D'Aiza Collection...jom ajak kawan2 sama2 join giveaway ni..mana la tau anda di sana bertuah....

Hadiah?? semestinya barangan kat Butik saya...akan ada 3 pemenang bertuah nanti..contoh hadiah:
1st: Blouse/kemeja/jubah/Tudung
2nd: Tudung/Accessories
3rd: Tudung/Selendang
p/s: ini adalah contoh je tau...:)

syarat2nya simple je...jom tgk: 

1.  Mesti menjadi follower blog saya & blog baru http://d-aizacollection.blogspot.com/
2.  Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe
3.  Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni.
(pada kwn2 yg ada blogshop/personal yg sudi tukar2 link / exchange banner dgn blog DAC juga dialu2 kan)
4.  TAG 5 rakan anda (ajak ramai2 pun xpe..hehe)
5. Jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini
6. Tarikh tutup 31st January 2012 tepat jam 12 malam.
7. Pemenang akan saya umumkan selewat2nya 15 February 2012
8. Keputusan adalah muktamad. Segala bantahan tidak akan dilayan

    JOM SERTAI KAMI TAMBAH PENDAPATAN

     ANDA INGIN MENCARI SIDE INCOME❓ ANDA INGIN BERNIAGA DENGAN MODAL MINIMA❓ Jom sertai kami sebagai Perunding Takaful di Muqmeen Group (MG). A...