Sunday, November 20, 2011

1st Giveaway by D'Aiza Collection

saya nak buat giveaway...nak promote blog  baru saya...agak2 ada tak org nak join..maklumla blog yg ni pun tak famous...huhu..

kalo ada fback kat sini...saya sgt hepi..mungkin kwn2 yg kenal saya yg tak seberapa ni boleh ajak kwn2 lain join kan...harap2 la ye..

InsyaAllah..dlm masa terdekat saya akan buat..tgh tunggu blog lagi satu siap semua..bagi cun2..hehe

Hadiah..InsyaAllah semuanya barangan dari butik saya..so utk ibu2 je lah yer...

No comments:

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...