Saturday, May 14, 2011

29week dah..

ALhamdulillah...dah jauh perjalanan ibu..

InsyaAllah...Hadif bakal dpt geng...:)..boy lagi utk yang ke2 ni..apa2 pun Alhamdulillah semuanya ok..baby sihat & xde masalah apa..

lps ni ibu nak rehat lama ckit...nak besarkan anak2 ibu yang pastinya nakal & comel...:)

Hadif dah pandai sebut Baby...tiap hari dia sembam muka kat perut ibu...:)

dah pandai panggil Abah...kdg2 jadi babah...bah....tp belum pandai sebut Ibu.... huhu

diusia setahun belum pandai berjalan tp dah terer memanjat...ibu sabar ye sayang..nak tgk hadif jalan...mesti comel...:)

tiba-tiba plak Hadif merangkak di lewat usia setahun....dah pandai panjat baru nak merangkak...:)






### alamak lari topik la..tajuk lain..story psl lain plak ye...heheh


1 comment:

nieda said...

kejap je dah 29weeks..semoga semuanya dipermudahkan

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...