Sunday, January 30, 2011

HI bakal dapat adik...

apa mcm tajuk entry?? best tak?? hihi..tp itulah kenyataan..

syukur alhamdulillah...rezeki dtg dr Dia..kami sekeluarga sgt2 bersyukur..
wpun kadangkala rasa sgt tak bersedia...ibu cuba utk tidak terlalu pikirkan semua tu...yang pasti sgt2 happy & teruja..

Alhamdulillah..kandungan ibu dah masuk 14w +..xtau pun..almaklumlah xde tanda2 apa pun..baru 2minggu lepas buat test n gi klinik..




**************



risau..sgt la risau susu jatuh merudum..tp setakat ni Alhamdulillah..masih di permudahkan..bekalan pun masih banyak..

so..after yang 2nd ni kena ibu buat perancangan yang lebih teliti kan...huhu
maklumlah sblm mmg xde amik apa2 pun...sgt2 takut kot2 kena tunggu lagi 4thn tp awal rezeki Tuhan bagi pada ibu sekeluarga...yang sorang ni pun belum lagi bertatih...hihi



############

dah lama tak update blog kan???sgt2 malas...huhu

1 comment:

nieda said...

tahniah...bestnya dgr berita ini

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...