Friday, October 29, 2010

My Dear Warehouse Sale

pagi td pegi warehouse sale nak cari walker....decide nak beli walker sbb skrg ibu langsung xleh nak gerak..msk pun terpaksa dukung sikecik ni...harap2 ok la kan..lagipun rumah kecik je senang nak pantau....

nti ibu update pic & story pasal warehouse tu & apa terjadi masa balik dari situ....huhuhu

1 comment:

nieda said...

teringin nk pergi sana belum terlaksana lagi. takpelah ada masa seminggu lagi, nanti update yer

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...