Friday, October 29, 2010

My Dear Warehouse Sale

pagi td pegi warehouse sale nak cari walker....decide nak beli walker sbb skrg ibu langsung xleh nak gerak..msk pun terpaksa dukung sikecik ni...harap2 ok la kan..lagipun rumah kecik je senang nak pantau....

nti ibu update pic & story pasal warehouse tu & apa terjadi masa balik dari situ....huhuhu

1 comment:

nieda said...

teringin nk pergi sana belum terlaksana lagi. takpelah ada masa seminggu lagi, nanti update yer

JOM SERTAI KAMI TAMBAH PENDAPATAN

 ANDA INGIN MENCARI SIDE INCOME❓ ANDA INGIN BERNIAGA DENGAN MODAL MINIMA❓ Jom sertai kami sebagai Perunding Takaful di Muqmeen Group (MG). A...