Friday, October 15, 2010

Air Asia RM1...Holiday Booking..

tak sabarnya ibu nak booking tiket....En. Hubby dah promis nak bawa ibu gn HI gi Holiday thn depan (ni utk thn depan la)..tahun ni still ada holiday lagi sblm abis tahun..ahakk..

belom decide nak pegi mana...tp mmg nak booking flight dgn Air Asia ni...thn depan pun HI dah setahun kan....ermmm..nak kena gi buat pasport kat HI ni...wink..winkk

No comments:

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...