Thursday, September 30, 2010

New Carter's Romper

smlm ibu online shopping..dah lama gatai tangan nak klik2..(skrg byk shopping brg anak je' huhu)

ibu beli kat CuteBaby Collections

## kalau sape2 jumpa yang best2 lagi leh inform ibu ye...:)

nak dijadikan cerita..ibu nak beli yang 9m punya tapi dah sold out...so pk punya pk last2 ibu decide amik yang 12m punya sbb ibu refer dianyer size kat carters.com

dah lama nak beli..buat pakai kat rumah..dah xde baju dah..makin hari anak ibu makin membesar kan..


pic ni amik dr cute baby FB
* ibu beli yang 12M(J)



**taraaaaaa...ni la dia

ingatkan besar..rupa2nya ngam2 gn hadif irsyad..huhu

No comments:

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...