Thursday, June 3, 2010

Happy 4th Anniversary

Syukur Alhamdulillah..hari nie genap 4tahun kami melayari alam rumahtangga...mengimbas kembali saat pertama diijabkabulkan sehingga kini sudah menjangkau 4tahun..semoga rumahtangga yang dibina kekal bahagia ke akhirnya ditambah pula dengan kehadiran cahayamata yang sekian lama kami nantikan...di tahun ke-4, Tuhan makbulkan doa kami utk melengkapkan rumahtangga dgn kehadirannya...MUHAMMAD HADIF IRSYAD.

03 JUNE 2006
kami dinikahkan di Masjid Kg. Batu Bertangkup, Chuping Perlis..waktu tu ibu masih lagi belajar di tahun 2 @ UM..
mmg xpernah merangcang..saat bergelar isteri mmg xsabar nakkan anak pengerat kasih sayang tapi apakan daya belum rezeki..
mungkin masa tidak mengizinkan dengan keadaan ibu yang masih study..Abah plak keja jauh..ditahun pertama perkahwinan..Abah bekerja di Cilacap Indonesia selama setahun..
kembali dari Indonesia...terbang pula ke UAE (Dubai) selama 2 tahun...mmg sepanjang perkahwinan penuh dengan dugaan berjauhan..apakan daya, rezeki kami dah mmg tertulis mcm tue..
Alhamdulillah..penghujung 2008, Abah kembali ke Malaysia dan kebetulan ada projek di Jalan Duta selama 2 thn nie..
selepas nie?? belum nak pk lagi..huhuhu

03 JUNE 2010
tahun ni paling bermakna dalam hidup kami...ibu xperlukan hadiah apa pun..cukup dengan kehadiran anak ibu..hadiah yang tak ternilai..

saat pertama ibu menatap wajah Irsyad, xmampu ibu nak tahan air mata dari mengalir..air mata kegembiraan...dah xrasa sakit waktu melahirkan dan kini baru ibu tahu betapa berat tanggungjawab apabila bergelar ibu..

semoga kehadirannya memberi cahaya dalam hidup kami sekeluarga..Amin

1 comment:

nieda said...

happy anniversary

SEDIAKAN HIBAH TAKAFUL ATAU TUNAI SEGERA SEHINGGA RM500,000 KEPADA YANG TERSAYANG

HANYA RM100 SEBULAN UNTUK PAMPASAN MINIMA RM350,000 DAN BERGANDA UNTUK KELUARGA ANDA.. Risiko ada dimana-mana. Tidak kira tua ataupun muda. ...