Wednesday, April 21, 2010

Check Up @ 37w +

19hb check up cm biasa kat klinik desa kg...Head Not Engaged lagi..huhuhu..esok kena jumpa DR + minum air gula..diaorg ckp sbb umur (tu kena minum 2 x)..hampeh btol..

20hb gi klinik beseri..daftar dulu pahtu gi buat MGTT..amik darah..minum air gula..kena tunggu 2jam utk amik darah lagi...8.30 pg..nak tunggu lagi 2jam..berjanggut kat situ la..
pahtu gi jumpa DR..dia xscan pun sbb dah ada report dari Hospital Sg Buloh (HSB)..baru jer scan kan...still sama baby lom engage lagi..sepatutnya dah masuk..tp Dr tu ckp dah nak masuk tu...huhuhu...

balik rmh survey2 kat tenet pasal nie...adakah aku bakal czer???oh..tidakkk..minta dijauhkan..agaknya baby ibu nak suh ibu amik exam dulu kot sabtu ni...sabar ye sayang...

apa2 pun aku terima..apa yang terbaik utk ibu dan baby...moga dipermudahkan..Amin

No comments:

JOM SERTAI KAMI TAMBAH PENDAPATAN

 ANDA INGIN MENCARI SIDE INCOME❓ ANDA INGIN BERNIAGA DENGAN MODAL MINIMA❓ Jom sertai kami sebagai Perunding Takaful di Muqmeen Group (MG). A...