Sunday, March 7, 2010

Jeng! Jeng

My new pic' hehehe..gemuk tak?ermmm..nampak mcm naik byk gak kan...tp semua ckp perut je yang besar..yang lain sama je..tp diri sndiri je yang perasan lebih..hahaa..
Skrg dah 8bln...kejap je masa berlalu..Syukur Alhamdulillah atas Anugerah Terindah ini... Semoga baby ibu selamat dilahirkan dan sihat dgn sempurna...akan lengkap sudah sebuah keluarga yang sekian lama ibu impikan...

pic masa shopping kat Ikea...



ni lah my sweet hubby...hehehe (kalo dia tau ni sure kena marah..tp dia jrg jenguk dis blog..hahahaha...

p/s: kitaorg berdua ni mmg jrg bergambar..ntah le..

1 comment:

~chekuna~ said...

hai fiza..masa takde anak takpe jarang bergambar.. ada anak nanti..setiap hari nak amik gambar dia..nak rakan detik2 indah..anak2 kita tau...percayalah...

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...