Sunday, June 21, 2009

1 week berlalu...

xde perbezaan ketara sgt..cuma simptom2 ibu mengandung dah ada..mcm2 dah sakit' selera makan pun makin bertambah..huhuhu..kdg2 dah xlarat nak mkn' xleh jadi nie..kena amalkan pemakanan sihat..

xsabar nak tunggu 28/06/09..nak gi scan..hope my bb selamat & ada peningkatan dr segi tumbesaran..tp DR JULIA dah call suh jumpa dia 2nd week july...lambat lagi ar..sabar je lah kan..myb 12 julai for next check up' huhuhu

Syukur Alhamdulillah..Kurniaan tak ternilai ini akan kupelihara sebaik mungkin..

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...