KEAHLIAN

Bagaimana ingin Ahli Shaklee?
  • Yuran Keahlian adalah RM69 seumur hidup dan renew keahlian dalam bentuk voucher yang boleh diguna semula rm30 setiap tahun. Anda akan mendapat No. ID & Opportunity Kits dari Shaklee. Bayaran RM10 (WM) / RM20 (EM) untuk kos pos dikenakan jika inginkan penghantaran terus ke rumah anda. Sekiranya anda berada berhampiran mana-mana cawangan Shaklee boleh terus ke sana & mengambil sendiri Kits tersebut. Tiada bayaran dikenakan & anda hanya perlu membayar RM65 sahaja.
  • Keahlian Percuma? ~ Secara AUTOMATIK anda akan mendapat keahlian PERCUMA jika ada membuat belian produk berjumlah RM650 (anggaran) dalam satu resit atau bersamaan dengan 200UV.

Jom kita tengok apa KELEBIHAN menjadi AHLI SHAKLEE!! Kenapa perlu mendaftar sebagai ahli?Apa yang BEST??
  1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang paling lama di dalam pasaran
  2. Keaslian produknya iaitu secara semulajadi dan kesan baik yang didapati setelah menggunakan Shaklee telah menambat hati saya untuk menjadi ahli dan seterusnya pengedar.
  3. Bonus dibayar dalam bentuk tunai oleh syarikat Shaklee. Anda tidak perlukan downline untuk dapatkan bonus.
  4. Harga produk Shaklee amat berpatutan dan tidak akan membebani pengguna dan kualitinya setanding dengan harga yang kita bayar.
  5. Produknya selamat, Halal, ada kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia, tanpa pewarna, perasa tiruan,dan diyakin. 
  6. Dapat harga ahli, diskaun, melancong dan latihan-latihan 

Sebarang pertanyaan & konsultasi percuma boleh hubungi saya..

Shaklee Independent Distributor: 949698 - afriza
sms/whatsapp: 012 4513311
email: eija_2004@yahoo.com
Personal FB: Afriza Abu Hasan

No comments:

STOP TAKAFUL SEBAB AMIK DAH LAMA TAK PERNAH CLAIM, RUGI .

 [ STOP TAKAFUL SEBAB AMIK DAH LAMA TAK PERNAH CLAIM, RUGI ] . . Sekiranya anda masih mempunyai mindset atau pemikiran yang macam terhadap t...