Wednesday, September 11, 2013

Shaklee ID


Salam sayang semua...

saya kini dah jadi agen Shaklee..maju setapak lagi utk mencari rezeki buat anak2..dulu pernah amik set berpantang je, kini nak cuba2 plak menjual...

ada lagi ke yg baca blog ni??huhu..rasanya dah jadi merepek sorang2 kan..xpe lah, yang penting saya akan kembali ke dunia ini memandangkan CEK NUFFNANG yg 3rd baru je sampai tadi...pembakar semangat tu...

InsyaAllah akan terus update blog ni jika ada kelapangan...



salam sayang,
fiza

GIFT UNTUK CLIENT TERSAYANG PRUBSN

  Nahhh..dah lama sampai baru ingat nak upload kat blog. Lama blog bersawang🤭 Khas buat client & bakal client Kak Fiza. Tunggu...♥️