Wednesday, September 11, 2013

Shaklee ID


Salam sayang semua...

saya kini dah jadi agen Shaklee..maju setapak lagi utk mencari rezeki buat anak2..dulu pernah amik set berpantang je, kini nak cuba2 plak menjual...

ada lagi ke yg baca blog ni??huhu..rasanya dah jadi merepek sorang2 kan..xpe lah, yang penting saya akan kembali ke dunia ini memandangkan CEK NUFFNANG yg 3rd baru je sampai tadi...pembakar semangat tu...

InsyaAllah akan terus update blog ni jika ada kelapangan...



salam sayang,
fiza

UPGRADE LIMIT MEDICAL CARD ANDA HARI INI

LIMIT CARD LAMA RM60K JE SETAHUN! SAYA NAK UPGRADE BOLEH TAK? Ini antara persoalan yang biasa ditanya oleh pemegang medical card. Samada sen...