Wednesday, July 27, 2011

Esok dah kena Admit...

esok 28hb..sy dah kena admit...wahhhhhhh..debar plak rasanya..nape la baby ni xnak kuar lagi..kan dah kena paksa kuar jugak..huhu...

doakan saya ye...Amin

Monday, July 18, 2011

Hadif Irsyad Demam...

Dugaan utk ibu dalam keadaan yang sgt2 sarat ni...baby masih selesa kat dlm belum ada tanda2 nak keluar melihat dunia....Abang plak dah 2hari Demam + batuk + selsema...

siannya si abg...mlm2 mesti merengek..demam xler panas sgt tp batuk sgt2 teruk..hingus meleleh jer sepanjang masa...


aduhhhhhhh...ibu sgt2 letih dengan keadaan mcm ni tp apa kan daya...sian anak ibu..moga cepat sembuh ye sayang...Amin

Tuesday, July 12, 2011

Blood Sugar Profile - BSP

Ahad lepas kena minum air gula utk Oral Glucose Tolerance Test (OGTT)..biasa la minum air gula...masa 1st baby dulu pun 2x gak kena..yang ni baru 1st time buat sbb ada kes kencing kotor...

so smlm klinik call inform result selepas lebih pada paras normal..tinggi ckit la..bacaan sblm 4.1 & selepas minum 7.1..so dia suh gi klinik utk buat BSP...aduh ni yang leceh sbb xde sape nak jaga Hadif...

so..pagi ni Hubby terpaksa gi keja lewat utk jaga Hadif...cuma amik darah kejap je..kul 8..8.15 dah start keta nak balik...bacaan kul 8pg td 4.9

kena gi lagi tghari ni pukul 12...kena la bawa si anak bujang tu...aduhhhhhhhhh...

Saturday, July 9, 2011

37week already........

 2010....saat indah bakal berulang xlama je lagi...semoga diper
mudahkan..Amin
  



Monday, July 4, 2011

BE ke-3 @ Catatan Hidupku

saya sgt2 happy..wpun blog ni xle glemer pun..hehe..tq Nuffnang..hari tu teruja sbb 1st time dpt BE setelah sekian lama berblogging...tup2 hari ni buka ada dua lagi..sonok2..moga bertambah rezeki anak ibu..

JOM SERTAI KAMI TAMBAH PENDAPATAN

 ANDA INGIN MENCARI SIDE INCOME❓ ANDA INGIN BERNIAGA DENGAN MODAL MINIMA❓ Jom sertai kami sebagai Perunding Takaful di Muqmeen Group (MG). A...